Vår e-handel

Visar 1–12 av 15 resultat

 • LONG JING – NÄRVARO

  195 kr225 kr

  Att dricka ett glas Long Jingte är att vara i nuet. Long Jing är närvaro. Long Jing är vår stora favorit. – mästaren av alla gröna teer. Long Jing är rikt på antioxidanter, mineraler och vitaminer. Det ger din kropp näring och öppnar dina sinnen. Long Jing har en vacker ljusgrön färg och en frisk nötig smak. Detta te kan du dricka när som helst, var dag.

  Välj alternativ
 • GRÖNT TE MED MYNTA – FRISKHET

  115 kr145 kr

  Njut av friskheten från detta te. Det är ett grönt te av hög kvalité i en väl balanserad blandning med mynta som naturlig smaktillsats. Under årtusenden har både grönt te och mynta värderats högt för sina välgörande egenskaper. Vårt gröna te med mynta innehåller många antioxidanter och passar perfekt efter en måltid, uppiggande och som balsam för kroppen.

  Välj alternativ
 • JASMIN – ÖDMJUKHET

  195 kr225 kr

  Jasminte är grönt te som under tre dagar legat tillsammans och tagit doft och arom från mängder av jasminblommor. De har fuktats och torkats tillsammans i olika omgångar för att sedan separeras. Det gröna teet full av jasminarom rullas sedan för hand till små vackra pärlor. Jasminte är lugnande för magen, renande och mentalt uppiggande.

  Välj alternativ
 • OOLONG – KRAFT

  195 kr225 kr

  Oolong är perfekt när du vill ha lite mer kraftfullt te än det gröna men ändå inte fullt så stimulerande som de svarta teerna. Oolong är ett mellanting mellan grönt och svart te, ett semioxiderat te. Det är en konst att hitta rätt oxideringsnivå. Vårt Oolong är kraftigt och av hög kvalitet som går utmärkt att servera till all slags mat.

  Välj alternativ
 • SVART CEYLON EKOLOGISK – STYRKA

  115 kr145 kr

  Svart te betyder styrka, karaktär och energi. Detta svarta te är exklusivt utvalt. Det odlas högt över havet vid sval temperatur och ger därför de allra finaste nyanser. Njut av den rena aromen som framträder när du medvetet inte gör något annat än just dricker en god kopp te. Använder du mjölk i teet rekommenderar vi detta te ur vårt sortiment.

  Välj alternativ
 • Citronmeliss med rosenknoppar ekologisk

  115 kr145 kr

  Citronmeliss är en uråldrig ört från Medelhavet. Melissan är känd för att lindra huvudvärk, spänningar, nedstämdhet och för att stärka minnet. Melissan är bra för matsmältningen och mot smärtsamma menstruationer. Den är uppiggande på morgonen och rogivande på kvällen. Rosenknopparna avger en njutbar arom och är vackra att se på.

  Välj alternativ
 • Kamomill ekologisk

  115 kr145 kr

  Kamomill växer vilt på många ställen runt om i världen. Släktnamnet Chamaemelum kommer från grekiska och betyder ”jordäpple”. Kamomill har flera medicinska egenskaper, främst är den lugnande och har en sömngivande inverkan. Den är bra för matsmältningen. Dess antiseptiska egenskaper gör att te och avkok är bra som munvatten mot munsår, eller som ögonbad. En kopp Kamomillte hjälper dig att slappna av på kvällen.

  Välj alternativ
 • Pepparmynta ekologisk

  115 kr145 kr

  Allt sedan forntiden har mynta odlats som läkeväxt. Namnet träffade man på första gången i grekisk mytologi. Det finns många olika sorters mynta. Vi har valt pepparmynta för att den anses ha mest läkande egenskaper. Pepparmynta har lugnande, stimulerande och antiseptisk effekt. Den motverkar gaser och stimulerar aptiten. Speciellt bra är pepparmynta mot spänningshuvudvärk och för att skärpa koncentrationen.

  Välj alternativ
 • Citronverbena ekologisk

  115 kr145 kr

  En kopp citronverbena på kvällen är uppfriskande och har en svagt rogivande inverkan. Det kan lindra nästäppa och irriterade luftrör samt hjälpa vid matsmältningsbesvär och illamående. Citronverbena har en positiv inverkan på immunförsvaret. Det är ett vackert te att dricka mellan måltider.

  Välj alternativ
 • Citrongräs ekologisk

  115 kr145 kr

  Låt inte detta enkla gräs göra dig besviken. Det är fullt av godheter. Det är rikt på vitamin A, C, folat, magnesium, zink, koppar, järn och calcium. Citrongräs har också antiseptiska egenskaper som hjälper till att rena kroppen.

  Välj alternativ
 • Vacker tebricka

  175 kr

  En vacker liten bricka med stiliserad teblomma, perfekt stor för en kopp te och ett ljus.

  20×27 cm

  Design: Hanna Werning

  Lägg i varukorg
 • Liten fin kökshanduk

  85 kr

  En liten fin kökshanduk i 50% bomull och 50% linne med två olika typer av mönster och färgsättning.

  Finns i blått och gult.

  50×30 cm

  Design: Hanna Werning

  Välj alternativ