Te

Visar alla 5 resultat

 • LONG JING – NÄRVARO

  195 kr225 kr

  Att dricka ett glas Long Jingte är att vara i nuet. Long Jing är närvaro. Long Jing är vår stora favorit. – mästaren av alla gröna teer. Long Jing är rikt på antioxidanter, mineraler och vitaminer. Det ger din kropp näring och öppnar dina sinnen. Long Jing har en vacker ljusgrön färg och en frisk nötig smak. Detta te kan du dricka när som helst, var dag.

  Välj alternativ
 • GRÖNT TE MED MYNTA – FRISKHET

  115 kr145 kr

  Njut av friskheten från detta te. Det är ett grönt te av hög kvalité i en väl balanserad blandning med mynta som naturlig smaktillsats. Under årtusenden har både grönt te och mynta värderats högt för sina välgörande egenskaper. Vårt gröna te med mynta innehåller många antioxidanter och passar perfekt efter en måltid, uppiggande och som balsam för kroppen.

  Välj alternativ
 • JASMIN – ÖDMJUKHET

  195 kr225 kr

  Jasminte är grönt te som under tre dagar legat tillsammans och tagit doft och arom från mängder av jasminblommor. De har fuktats och torkats tillsammans i olika omgångar för att sedan separeras. Det gröna teet full av jasminarom rullas sedan för hand till små vackra pärlor. Jasminte är lugnande för magen, renande och mentalt uppiggande.

  Välj alternativ
 • OOLONG – KRAFT

  195 kr225 kr

  Oolong är perfekt när du vill ha lite mer kraftfullt te än det gröna men ändå inte fullt så stimulerande som de svarta teerna. Oolong är ett mellanting mellan grönt och svart te, ett semioxiderat te. Det är en konst att hitta rätt oxideringsnivå. Vårt Oolong är kraftigt och av hög kvalitet som går utmärkt att servera till all slags mat.

  Välj alternativ
 • SVART CEYLON EKOLOGISK – STYRKA

  115 kr145 kr

  Svart te betyder styrka, karaktär och energi. Detta svarta te är exklusivt utvalt. Det odlas högt över havet vid sval temperatur och ger därför de allra finaste nyanser. Njut av den rena aromen som framträder när du medvetet inte gör något annat än just dricker en god kopp te. Använder du mjölk i teet rekommenderar vi detta te ur vårt sortiment.

  Välj alternativ